Doneren

Helaas kost het op het moment alleen maar geld om de site en de radio draaiende te houden. Vind je dit ook een beetje raar en wil je wat steunen? Dat kan door middel van een Paypal donatie, via Tikkie iDeal, vermelding op uw website, of bepaalde services kosteloos aan te bieden zoals radio hosting, of styling, advertentie mogelijkheden e.d. In ruil hiervoor is de radio bereid om uw website op de pagina Partners te vermelden met een banner en kleine omschrijving.
Voor meer info of aanvraag hiervoor kunt u het contact formulier gebruiken, dit om spam zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

Geld doneren? Het gedoneerde geld zal volledig ten goede komen voor het in de lucht houden, en verbeteren van de radio en website. Hierbij valt te denken aan meer content, een externe server voor de stream zodat deze niet aan defecten in de privé server onderhevig is en er meer luister capaciteit ontstaat.

Wist je dat
: Bij slechts vijf euro aan donaties per maand ik mijn server capaciteit kan vertienvoudigen, hogere kwaliteit kan streamen, een eigen aparte Android applicatie kan laten maken, een professionele stream link heb, en een auto dj op backup heb?

Tikkie iDeal donatie, klik hier (geldig t/m 22 juni)