Cookie Melding

Voor het functioneren van vele website’s zijn cookies tegenwoordig nodig.

Denk aan een stukje script wat je in staat stelt om een radiospeler van TuneIn op de site te plaatsen. Hierdoor is een privacy vermelding al verplicht. Na een audit heb dan ook besloten dit ook gewoon te gaan doen. Nu wil ik jullie niet opzadelen met hele lappen tekst, en heb ik ervoor gekozen om een vermelding onderin te plaatsen. Op deze website is het alleen TuneIn radio die ervoor zorgt dat deze melding verplicht is, en heb er dan ook voor gekozen voor meer informatie door te verwijzen naar de website van TuneIn zelf. Hiermee heb je altijd de meest recente privacybeleid binnen bereik.

Voor meer vragen en/of opmerkingen kan er altijd via de Comments sectie in de TuneIn radio applicatie voor Android en iOS contact opgenomen worden of via het contact formulier.